vineri, 17 februarie 2012

7 aventuri turistice epice

Saint Louis, Senegal Multi turisti viseaza la o aventuri unice si incredibile, insa numai cativa au parte de acestea. Pentru acest articol am gasit 7 povesti epice ale unor oameni, care au avut curajul sa porneasca aventura in vietii lor! Probabil ii veti invidia, sau veti crede ca sunt nebuni, insa va garantez ca aceste povesti va vor inspira. 


miercuri, 15 februarie 2012

Facebook: 3 aplicatii de turism intrigante

Multumita Facebook, ne aflam la o distanta de aproximativ 4 persoane fata de toata lumea. In alte cuvinte, chiar daca nu ne cunoastem, ne aflam la o distanta de 4 prieteni - stiti voi, eu sunt prieten cu X, X e prieten cu Y, Y e prieten cu Z, care e prieten cu W,  iar W e prieten cu tine. Cum pot asadar turistii sa profite de acesta conectare? Ei bine, 3 website-uri noi sunt hotarate sa le vina turistilor in ajutor. 


marți, 14 februarie 2012

Cele mai ciudate atractii turistice din lume

Insula Papusilor

 

Localizata in apropiere de Mexico City, insula papusilor este o insula micuta ocupata de jucarii abandonate. Creata datorita superstitiilor, insula iti poate provoca adevarate cosmaruri. 

 

 













vineri, 10 februarie 2012

Tur prin Londra ghidat de oameni ai strazii

Oamenii strazii din Londra au fost contractati pentru a le oferi turistilor o viziune alternativa asupra capitalei Marii Britanii.


Intro seara glagioasa de august, langa un pod din Londra, doi ghizi conduc un grup de turisti printr-un tur neconventional al capitalei. Cei doi au o istorie lunga si haotica a vietii pe strada, asa ca, pe langa atractiile turistice neobisnuite pe care le prezinta, acestia le impartasesc turistilor si o parte din experientelor traite pe strada. "Am dormit sub acel pod timp de 6 luni" spune Viv Askeland, 54 de ani, aratand catre podul Blackfriars aflat in josul raului Thames. Hazel Wilding, al doilea ghid, adauga: "Cand dormeam singura, ma asiguram ca in jurul meu se afla camere de luat vederi" .