luni, 10 septembrie 2012

Cele mai tari piscine secrete din Marea Britanie!

Eu una ma relaxez si scap de toate gandurile si grijile atunci cand sunt sub apa. Parca totul devine magic. Asa ca m-am gandit sa scriu ceva si despre niste piscine naturale care sunt cu adevarat magice. Spun naturale pentru ca aceste piscine nu au fost fabricate de om - s-au format in mod natural. Si credema, e un vis si numai sa te uiti la ele :D  Piscina Naturala Black Moss Pot, Cumbria

Un loc ascuns unde poti merge linistit la scaldat - o balta de 1 km undeva catre insula Smithymire, ascunsa in spatele unor stanci si inconjurata de maluri verzi perfecte pentru picnic. 


 

 

 

 

Piscina Wash, Wales

In apropierea vaii Abergwesyn, langa Ifron, gasesti apa de maxim 2 m, in care poti sa te balacesti linistit. Si britanicii vin deseori aici, cu poneii :D Inconjurata de munti, piscina naturala Wash e perfecta pentru inot.


Piscina Fairy Pools, Insula Skye

Piscinele naturale de la Glen Brittle sunt practic o serie de piscine mai mici, una pozitionata mai sus ca alta. Pe masura ce urci vei gasi doua piscine conectate, pe sub care se afla o arcada scufundata - de ajuns de adanca incat sa faci sarituri. Apa se pare ca e destul de rece :(


 

 

 

Piscina Sharrah , Dartmoor, Devon

Aceasta piscina naturala este ascunsa de padure si inconjurata de roci imense din granit, unele dintre acestea fiind scufundate destul de mult sub apa astfel incat sa poti inota printre ele. 
 


Piscina Galleny Force, Cumbria

 Piscina Galleny Force, langa Stonethwaite in Borrowdale, este formata din doua piscine mari separate - grozave pentru canotaj.

Dancing Ledge, Dorset

Una dintre cele mai frumoase piscine formate in mod natural - Dancing Ledge.

 

Un comentariu:

Da-ti cu pararea!