miercuri, 8 februarie 2012

6 cele mai groaznice Vacante pentru care turistii chiar platesc!





6 » Prin canalele din Paris

Ce zici de o vizita prin "minunatele canale" ale Parisului? Nu te costa decat 3$ pe zi!













Paris nu este doar orasul Turnului Eiffel si al pudelilor, ba mai mult, ai putea sa vezitezi ceva mai mult decat Louvre si Arcul de Triumf. De fapt, dupa o vizita la una dintre cele mai luxoase bai ale orasului, te poti gasi spunand "Humm, as vrea sa vad si partea aia a Parisului pe unde imi circula ...". Well, ai noroc deoarece ai posibilitatea sa platesti pentru a vizita sistemul de canale din Paris! Ai ocazia sa vizitezi peste 450 de metri de canal veritabil parizian!

5 » Trecerea granitei in mod ilegal



Mexic le are pe toate: margaritas, enchiladas, senoritas si multe alte lucruri care se termina in "-as". Pentru turistul care doreste sa aibe o vacanta inedit de urata, Mexicul ofera experienta "Trecerii Ilegale a Granitei" la pretul de 18$.



Se aseamana cu campingul, insa cu mai putina mancare si cu mai multa trecere ilegala a granitei...








4 » Tur prin Ghetou

Doar 50 de dolari pe zi te costa un tur prin ghetourile din Rio de Janeiro! Poate nu stiai dar de fapt, atunci cand ratacesti printr-un oras necunoscut si ajungi in cea mai rau famata zona a orasului, nu asta este problema ci faptul ca nu ai un ghid care sa iti arate imprejurimile!








3 » Croaziera "Cuvinte Incrucisate"

Combinatia ideala intre raul de mare - la bordul unei croaziere - si frustrarea unui joc de cuvinte incucisate este absolut "geniala". Idea de a forma Crossword University Cruise ii apartine lui Stan Newman, editor al Newsday Crossword Puzzle. Acesta si-a dorit sa ii uneasca intro croaziera pe toti entuziastii de integrame din lume. Pe toti! Nu costa decat 1600 de dolari...


2 » Cazare la un hotel de gheata


Hotelul de Gheata este localizat in Suedia, la nord ce Cercul Arctic. Ultima constructie are 31 de camere, un hol principal, o biserica si un bar...mandria Suediei si a artistilor care l-au creat. In cazul in care iti este greu sa iti imaginezi cum arata o structura complet facuta din gheata si zapada: imagineaza-ti ca omul de zapada pe care l-ai facut anul trecut traieste intr-un hotel de gheata...acum pricepi? 
Cu o temperatura medie de 17 grade ziua si -5 grade noaptea in hotel ingheti tot timpul. Nu ai caldura, nu poti face un foc, iar daca vrei sa mergi la toaleta ai de mers cateva sute de metri pana la o rulota. O noapte de inghet la acest hotel te costa numai 400 de dolari, da macar este bar..

Hotel Cluj » Hotel Cluj

1 » Vaneaza animale de ferma cu lansatoare de rachete


Cambogia stie cum sa iti satisfaca partea salbatica...RamBoul din tine. Potrivit testimonialelor unor turisti care au aflat ca tot ce conteaza este sa sti pe cine sa intrebi, la o ferma din Cambogia poti sa tragi cu armament greu in animale.
La ferma din Cambogia primesti un meniu cu preturi, unde sunt listate mitraliere precum AK-47, pistoale si grenade. Cu doar 400 de dolari poti alege "Specialitatea Zilei" - lansatorul de rachete si o vaca. In cazul in care nu nimeresti vaca primesti 200 de dolari inapoi, iti explica patronul.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu pararea!