marți, 14 februarie 2012

Cele mai ciudate atractii turistice din lume

Insula Papusilor

 

Localizata in apropiere de Mexico City, insula papusilor este o insula micuta ocupata de jucarii abandonate. Creata datorita superstitiilor, insula iti poate provoca adevarate cosmaruri. 

 

 















 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 O padure inghetata in timp 

In Valea Moarta aerul a fost atat de uscat incat nu numai ca au murit toti copacii, insa acestia nu au putut nici macar sa se descompuna, devenind astfel monumentele propriei lor distrugeri. Copacii au acum peste 1000 de ani si formeaza o padure de copaci morti, inghetati in timp - exact asa cum erau acum 900 de ani. Unul dintre motivele pentru care turistii viziteaza acest loc este rasaritul. Cerul - unul dintre cele mai clare ceruri din lume, reda imagini uimitoare ale rasaritului, apusului si ale stelelor. 
 








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Casa de Hartie - Rockport, Massachusettes
 
Casa de hartie a fost construita de Elis F. Stenman, un inginer mecanic care a proiectat utilajele care fac agrafele de hartie.  Stenman a inceput sa isi construiasca o casa de vacanta din hartie ca si un hobby, in anul 1922. Absolut tot ceea ce se afla in casa, de la pereti la mobilier si obiecte de uz casnic a fost construit din ziare vechi.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Galaxiile Subterane..ale virmilor
 
In Noua Zeelanda, Waitomo, peretii pesterii sunt plini de viermi incandescenti. Acestia stralucesc in intunericul pesterii precum milioane de stele. Un spectacol uimitor..daca nu esti o musca. 

















 
 
Cel mai morbid muzeu de pe pamant

La Muzeul Vrolik din Amsterdam se gaseste colectia istorica a profesorului Gerardus Vrolik si a fiului sau - expusa in secolul 19. Aceasta include oase umane, embrioni si diverse specimene ale malformatiilor congenitale. 











 
 
 
Acvariul Creaturilor de mare 
 
Acvariul de Gheata din Japonia, Miyagi, le ofera vizitatorilor o expozitie de peste 450 de creaturi de mare, suspendate in pereti de gheata.













Agentie de Turism » Vacante exotice 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu pararea!